Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Bergen op Zoom Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Bergen op Zoom

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BERGEN OP ZOOM

Afvoer verstopt Bergen op Zoom?

Afvoer verstopt Bergen op Zoom? Wanneer je afvoer verstopt is wil je natuurlijk weten wat de juiste oplossing is. Voor het ontstoppen van je afvoer zijn veel verschillende mogelijkheden om het op te lossen. Wij hebben een aantal praktische tips op deze pagina gezet waarbij jijzelf de afvoer kunt ontstoppen.

Alle tips geprobeert maar nogsteeds je Afvoer verstopt? Dan komen wij graag een kijkje nemen en het probleem oplossen. Neem contact met ons op via 0164 202 607.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom

Heb je te maken met een verstopte afvoer? En ben je opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in Bergen op Zoom? Dan zit je hier goed.

Ontstoppen Bergen op Zoom verhelpt de meest hardnekkige verstoppingen. Wanneer je woont in Bergen op Zoom of omgeving staan we vaak dezelfde dag nog voor je klaar. Nadat wij jouw afvoer hebben ontstopt geven wij vrijblijvend advies voor het onderhouden van jouw leiding.

Hoe erg de verstopping ook is, Ontstoppen Bergen op Zoom lost het op. Maak een afspraak via 0164 202 607.

Ontstoppen Bergen op Zoom Logo
Loodgieter ontstoppen Bergen op Zoom afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Zit jouw afvoer verstopt en is het al laat op de avond? Geen zorgen je kunt Ontstoppen Bergen op Zoom 24/7 bereiken. We staan voor je klaar wanneer het jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak, op het voor jou meest gunstige tijdstip. Bel ons via 0164 202 607. Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan voorkomen dat een machine het water niet meer goed kan afvoeren. De kans dat dit komt omdat je filter verstopt zit is groot. Gelukkig is dit vrij eenvoudig op te lossen.

Als je het filter schoon wilt maken kun je hem uit de machine halen en hem schoon spoelen. Zorg ervoor dat het filter eerst droog is voordat je hem weer in de machine plaatst. 

Grote kans dat je afvoer nu weer goed doorspoelt.

Ontstoppen afvoer Bergen op Zoom
Afvoer verstopt Bergen op Zoom

Sifon

Sifon legen

Een sifon is bedoeld als stank afsluiter. Er blijft een laagje water staan waardoor de lucht niet je huis binnen kan dringen. 

Het kan voorkomen dat er etensresten in je sifon achterblijven. Dit is een veel voorkomend probleem. Dit kun je eenvoudig oplossen door het sifon los te schroeven en hem leeg te halen. Spoel hem nog een keer goed door en plaats hem terug op de afvoer. Op deze manier zou het sifon weer goed door moeten spoelen. 

Je kunt dit controleren door wat water door je leiding te spoelen wanneer je hem terug hebt geplaatst.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Onze ervaring heeft ons geleerd dat zuiveringszout één van de meest effectieve oplossingen is wanneer je afvoer zit verstopt.

Hoe werkt het? Meng het zuiveringszout met wat water. Giet het water langzaam door de afvoer. Het kan zijn dat dit niet direct werkt. Laat het daarom een nachtje inwerken. Wil je een sterker effect? Dan kun je het zuiveringszout mengen met wat azijn.

Ontstoppen Bergen op Zoom Leiding
Riool ontstoppen Bergen op Zoom graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

De plopper is een bekende en effectieve manier om je goot te ontstoppen.

De plopper creëert zuigkracht. Hierdoor kan het vuil los komen van de afvoer wand. Het vuil zou vervolgens weer goed weg moeten spoelen. Het kan ook zo zijn dat je het vuil weer helemaal naar boven haalt. In dit geval kun je het vuil er uit halen en in de prullenbak werpen.

Spoel de leiding vervolgens nog een keer goed door. Heb je hulp nodig met het ontstoppen van je afvoer? Maak dan een afspraak via 0164 202 607.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer de plopper geen geluk geeft, kun je ook proberen om het vuil door de leiding te drukken met een verstoppingsveer.

Zorg ervoor dat de veer zover mogelijk in de leiding komt. Je voelt vanzelf wanneer je de verstopping hebt bereikt. Probeer nu de verstopping door de leiding te drukken of om hem weer omhoog te halen.

Spoel de leiding nog een keer goed door om er zeker van te zijn dat de verstopping weg is. Je kunt ons bereiken op 0164 202 607, wanneer je toch nog hulp nodig hebt.

Graven riool Bergen op Zoom
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Je leiding kan op vele verschillende manieren verstopt raken. De meest bekende is een ophoping van afval, zoals: haren, zeepresten, vetresten of etensresten.

Het is ook goed mogelijk dat je leiding is gebroken. Ook hierdoor kunnen ophopingen ontstaan.

Bij oudere rioleringen zien we vaak dat ingegroeide boomwortels de leiding blokkeren.

Een riool kan slecht aangelegd zijn of worden verschoven door een aardverschuiving. Deze oorzaken zijn soms lastig te verhelpen.

Zoals je ziet kan een riool op veel verschillende manieren verstopt raken. De ene oorzak complexer dan de ander, maar allemaal erg vervelend. Wij lossen elke verstopping graag voor je op. Maak een afspraak via 0164 202 607.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Je kunt er zelf voor zorgen dat je leiding niet snel verstopt raakt. Zo is het handig om geen onnodig vuil door je leiding te spoelen. Haren, vet- en etensresten kunnen namelijk langzaam de leiding gaan blokkeren. Deze verstoppingen kunnen behoorlijk hardnekkig zijn en vervelende situaties opleveren.

Je doet er dus goed aan om je leiding door ons vooraf te laten inspecteren. Hierdoor voorkom je hardnekkige problemen met je riolering.

Hiervoor hebben wij professionele meetapparatuur en speciale camera’s die diep in je leiding kan kijken. bel vandaag nog 0164 202 607.

Loodgieter Bergen op Zoom Ontstoppen
WC ontstoppen Bergen op Zoom

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

De kosten zijn lastig in te schatten. De ene situatie kan lastiger zijn dan de andere situatie. Wij hebben rekening te houden met verschillende factoren, zoals:

 • Hoe erg is de verstopping
 • Welke inspecties moeten wij uitvoeren
 • Hoe lang gaat het ontstoppen duren
 • Welke gereedschappen hebben wij nodig

Wij hebben veel ervaring en kunnen dus snel tot een oplossing komen. Daardoor kunnen wij betaalbare tarieven hanteren. Wij zorgen er ook voor dat je vooraf weet wat je kwijt bent, zodat je achteraf geen verrassend hoge rekening krijgt.

Wij hebben een oplossing voor elke verstopping. Bel daarom Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom via 0164 202 607.

Starttarief

103

 • eerste halfuur
 • inclusief arbeid
 • inclusief btw
 • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

 • per kwartier
 • inclusief arbeid
 • inclusief btw
 • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Woon je in Bergen op Zoom of nabije omgeving? En zit je wc verstopt? Dan kunnen wij je helpen met het ontstoppen van je wc. Maak vandaag nog een afspraak.

loodgieter-bergenopzoom-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Bergen op Zoom

Zit je afvoer verstopt? En wil je er vandaag nog van af? Woon je in omgeving Bergen op Zoom? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je klaar.

loodgieter-in-bergenopzoom-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Bergen op Zoom

Wil jij een verstopping voor zijn om zo kosten te besparen? Dan controleren wij graag je riool. Wij doen een riool inspectie met onze camera's en voorkomen zo opkomende problemen.

Zit je riool verstopt? En wil je hier vandaag nog van af? Dan lossen wij het graag voor je op. Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak. Ontstoppingsdienst Bergen op Zoom komt je helpen!

Loodgieter Bergen op Zoom Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopt doucheputje? Maak dan een afspraak met Ontstoppen Bergen op Zoom. Als je in Bergen op Zoom of omgeving woont, staan we vaak dezelfde dag nog bij je op de stoep.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Bergen op Zoom

Heb jij een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien worden. Daarom zijn wij Ontstoppen Bergen op Zoom gestart.

Welke rioleringsproblemen je ook hebt, wij sporen het snel op met onze professionele meetapparatuur. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je verstopping snel verholpen wordt.

Wij zijn te bereiken op 0164 202 607.

Verstopping Bergen op Zoom

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Bergen op Zoom

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Bergen op Zoom Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Bergen op Zoom is enorm flexibel. Ze zijn na sluitingstijd nog komen helpen met onze verstopping.

Nettorama Bergen op Zoom

Zeer vriendelijk personeel van Ontstoppen Bergen op Zoom. Ze komen al hun afspraken na en werken snel.

FC Bergen

Zeer deskundig personeel. Ze weten snel de oorzaak te vinden en lossen het vervolgens goed op. Bedankt Ontstoppen Bergen op Zoom.

Brandweer Kazerne Bergen op Zoom

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0164 202 607

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Bergen op Zoom

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Bergen op Zoom